maanantai 1. lokakuuta 2012

Sister Sin, MadCraft - On The Rocks, Helsinki 28.9.2012


Ruotsalainen Sister Sin tuli nähtyä livenä ensimmäisen kerran vuosi sitten, kun yhtye kiersi Eurooppaa yhdessä U.D.O.:n kanssa, (arvioni täällä).
On The Rocksin lavalle asteli siis jo entuudestaan tuttu yhtye ja odotukset lupailivat jälleen energistä ja viihdyttävää settiä.

Aluksi lavalla pyörähti kuitenkin Helsinkiläinen MadCraft, jonka melodinen punkrock olikin hyvä alku illalle. Hyvää fiilistä ja esiintymisen iloa, ihan jees setti.

Sister Sin tarjoili yleisölleen juuri sitä, mitä ennakkoon oletinkin ja onnistui tehtävässään hyvin. Todella energinen yhtye onnistui jälleen ottamaan yleisönsä hienosti laulajatar Liv "Sin" Jagrellin johdolla ja keikka oli kaikin puolin viihdyttävä. Settilista oli pitkälti samanlainen kuin vuoden takaisella keikalla, joskin nyt kuultiin myös hieman maistiaisia bändin piakkoin ilmestyvältä  "Now And Forever"-albumilta. Parit coverit, U.D.O.:n "24/7" ja Motörheadin "Rock'n'Roll" jyräsivät komeasti.


Liv Jagrellin vahva ääni pääsee livetilanteessa hienosti oikeuksiinsa ja laulajattarella onkin jatkossa mahdollisuudet nousta heavyrockin naisvokalistien tärävimmälle huipulle.














Vuosi sitten hieman purnasin sitä, että tuolloin keikka loppui hieman lyhyeen ja sama pettymys koettiin nyt myös On The Rocksissa. Setti kesti vain n.45min, vaikka yleisö olisi halunnut selvästi enemmän.
Yhtye kuitenkin täytti Rocksin pienen lavan niin vahvalla energialatauksella, että kyllä keikasta varsin hyvä maku sen lyhyydestä huolimatta jäi. Jään odottamaan uutta levyä ja jossain vaiheessa sitten vielä pidempää keikkaa...







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti