sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Pretty Maids - DOM Helsinki 25.2.2011


Tanskalaisbändi Pretty Maids saapui vihdoin Suomeen lähes 20 vuoden tauon jälkeen. Muistikuvat 1980/1990-lukujen taitteen keikoilta alkoivatkin olemaan jo hieman hataria ja nyt olikin oiva tilaisuus päivittää tilanne.

Odotukset olivat ennen keikkaa verraten korkealla, sillä hyvää materiaalia oli illan setissä luvassa. Melodista heavya soittava Pretty Maids julkaisi jo 1980-luvulla pari varsin hyvää albumia, (esikoinen Red Hot and Heavy ja sitä seurannut Future World). Viime vuonna julkaistu levy Pandemonium taas osoitti, että bändi on edelleen hyvässä vireessä.

Keikalla saatiinkin laaja otos yhtyeen tuotannosta ja pääasiassa jo keski-ikään ehtinyt mukavan runsas rockyleisö sai kyllä pääsylipuille vastinetta.
Energinen esitys tempaisi mukaansa ja yleisö elikin mukana poikkeukellisen hyvin koko konsertin ajan. Bändi oli todella hyvä ja settilista loistava, tunnelman noustessa koko ajan korkeammalle keikan edetessä.

Uusi DOM toimi keikkapaikkana hienosti. Tyylikäs sisustus poikkeaa edukseen monista muista rock clubeista ja oikeastaan joka puolelta salia on hyvä näkyvyys lavalle ja yläkerrasta löytyy vielä runsaasti mainioita "parvipaikkoja".

Hieno ilta hyvän rockmusiikin parissa!


Yliviivatun kappaleen paikalla kuultiin "We Came To Rock". "Red Hot and Heavya" edelsi "Yellow Rainin" intro ja kappaleen keskellä kuultiin parin minuutin pätkä "Smoke On The Wateria"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti