perjantai 14. tammikuuta 2011

The Real McKenzies, Klubi, Tampere 13.1.2011


Kanadalainen jo 1992 perustettu "Kelttipunkbändi" The Real McKenzies saapui jälleen maahamme tarjoamaan punkrockia ja skottilaista kansanmusiikkia yhdistelevää omalaatuista musiikkiaan. Suuntasin siis Tampereen Klubille katsomaan mistä on kyse.

Yhtyeen keikka olikin varsin viihdyttävä, jossa perinteiset punksoinnut saivat kummasti uutta ilmettä kun mukana soi periskottilainen säkkipilli. Asiaan kuuluvasti yhtyeen jäsenet olivat sonnustautuneet kitteihin. Ryhmän esityksestä paistoi läpi selvä tekemisen riemu ja lavalla tuntui tosiaan olevan "McKenzien perhe". Bändin jäsenet näyttivät keskenään vastaavat kaikesta, niin soitosta, tekniikasta, kuin myös paitamyynnistäkin.


Kappaleita kuultiin runsaasti viime vuonna julkaistulta Shine Not Burn livealbumilta ja lavalla nähtiin ja kuultiin reippaan rockin lisäksi runsaati alatyylin huumoria, kiroilua ja oluen juontia. Siis kaikkea mikä perinteisesti on tuttua meille suomalaisillekin. No, hauskaa oli ja viihdyttävän esityksen myötä aika kului kuin siivillä. Hauska ja erilainen rock-ilta tarjosi kyllä edulliselle lipunhinnalle täyden vastineen.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti